Boeken

Uitgeverij Saconba geeft in opdracht of in eigen beheer boeken uit

Boeken in opdracht of in eigen beheer

Binnen Uitgeverij Saconba schrijven wij zelf boeken en kunnen wij voor u een boek schrijven. 

 

Wat is er mooier voor een vereniging die 50, 75 of 100 jaar bestaat om een jubileumboek uit te brengen waarin de historie van de vereniging wordt beschreven, voorzien van foto’s en mogelijk anecdotes of interviews. 

 

In overleg wordt een opzet gemaakt

De opzet van een dergelijk boek wordt bepaald door het bestuur of een commissie die daarvoor is benoemd. De voorbereiding en het schrijven vergt al snel een aantal maanden, maar gebeurt altijd in overleg. 

 

Boeken zijn maatwerk

Boeken kunnen worden geleverd in grote en kleine oplages, met meer of minder pagina’s en als paperback of gebonden boek in diverse maten. De maat is daarbij ook sterk afhankelijk van het onderwerp en de doelgroep van lezers. 

 

Onderwerpen

Of wellicht wilt u een boek met de historie van uw vereniging en uw activiteiten aan nieuwe leden cadeau doen. Nieuwe leden waarderen dit erg en u kunt de kosten onderbrengen binnen de aanmeldingskosten voor het lidmaatschap. Als iemand daarvoor een boek bij het lidmaatschap krijgt, zijn aanmeldingskosten geen enkel probleem meer.

 

In overleg kan er veel

Over dit onderwerp is veel te schrijven, maar indien u een boek voor uw vereniging wilt uitgeven, dan bespreken we dat liever in een overleg met het bestuur zodat we u direct de mogelijkheden kunnen voorleggen.

Wij werken oplossingsgericht en zijn er voor al uw vragen!

Gratis advies!

Wij kunnen uw personal coach of personal assistent zijn!

In ieder geval staan wij altijd voor u klaar!

Blank book template, mockup for design uses in 3d rendering, one standing open book with closed one