Wie zijn wij

Wie zijn wij

Het SBVN werkt met deskundige medewerkers, die expertise hebben op het gebied waarvoor zij worden ingezet. Het team wordt gecoördineerd door Rietje Lentjes en Joan Zwaan. De medewerkers zijn allen ervaren bestuurders van verenigingen. Rietje en Joan hebben ook ervaring als bestuurder binnen grotere organisaties. Rietje is opgeleid als bestuurskundige en Joan is consultant en competentie coach.

Wat doen wij

Het besturen van een vereniging is vrijwilligerswerk. Vaak wordt een lid van de vereniging gevraagd voor een bestuursfunctie en vervolgens in het diepe gegooid. Met gezond verstand, inzet, vallen en opstaan wordt de bestuurstaak opgepakt en groeit de frustratie. Aan gezond verstand en inzet ontbreekt het niet bij bestuursleden van verenigingen. Maar het leren volgens het vallen en opstaan principe is niet nodig.

Kennis over besturen kan je leren en dat is waar het SBVN bij ondersteunt. Onervaren bestuursleden zullen door het volgen van een webinar kennis opdoen die direct kan worden gebruikt voor het bestuurswerk. Ervaren bestuursleden zijn gebaat bij het volgen van een webinar, zodat ze scherp en in beweging blijven en hun kennis blijven verbreden.

De medewerkers van het SBVN ondersteunen niet alleen bestuurders, maar kunnen indien nodig ook inspringen bij het tijdelijk of langduriger uitvoeren van bestuurstaken.

Oplossing

Twijfelt u of wij de juiste personen zijn voor de ondersteuning van uw vereniging of het oplossen van een probleem binnen uw vereniging.

Neem contact op en uw zorgen verdwijnen!

Wij werken oplossingsgericht en zijn er voor al uw vragen!

Wij geloven in bestuurders die met kennis met hun hobby bezig zijn!

Uw vereniging of stichting nog beter besturen!

Gratis advies!

Wij kunnen uw personal coach of personal assistent zijn!

In ieder geval staan wij altijd voor u klaar!

Ledenadministratie - Ondersteuning

Wij hebben veel ervaring in het besturen van verenigingen en het ondersteunen van bestuursleden

en dragen deze kennis graag aan u over